Om Greve Pejsecenter

Hos Greve Pejsecenter har vi et stort udvalg i alle former for pejseindsatser, gaspejse og brændeovne. Vi står også altid klar med et godt tilbud, der kan give varme på kølige vinterdage og vinteraftener.  
Det vigtigste for os er at kunne levere alle de populære klassiske modeller, men samtidig også holde os opdateret på nye modeller og tendenser. På den måde kan vi sikre, at vi altid har en løsning, der passer til de fleste forbrugere, uanset om ønsket er en traditionel pejseindsats, gaspejs eller brændeovn.

Mere end 25 års erfaring

Vi har gennem 25 års i branchen erfaret, at de fleste ejendomme er forskellige, og derfor bør der tages højde for den enkelte ejendom, når man vælger pejseindsats eller brændeovn.  

Det er vigtigt for os, at vores kunder vælger en løsning, de bliver tilfredse med i det lange løb. Vi vægter kvaliteten højt i både produktvalg og rådgivning, og vi tilbyder derfor at komme forbi dit hjem til en snak, så vi sammen kan finde den løsning, der passer dig bedst.

Ved vores besøg tilbyder vi et gratis og uforpligtende tilbud.
Prisen bør dog ikke stå alene – en pejseindsats eller brændeovn skal give varme og glæde i mange år. Derfor er det afgørende, at du vælger en leverandør, der kan give dig den bedste rådgivning i valget samt hjælpe dig gennem hele processen fra start til slut, så du sikrer dig et produkt og en investering, der giver mest mulig glæde og gavn.

Lad dig inspirere her på siden eller besøg os i vores pejsecenter i Greve, hvor vi altid har over 100 forskellige pejse, pejseindsatse, brændeovne og gaspejse samlet under ét tag.

Vil du gerne have et godt tilbud?

Hvis du har spørgsmål til valg af pejseindsats, gaspejse, eller hvis du ønsker et godt tilbud på en brændeovn, så er du velkommen til at ringe til Greve Pejsecenter på 43 60 13 47. Du er også velkommen til at skrive til os via kontaktformularen, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.
Top