Gaspejse

En gaspejs giver en hyggelig varme, uden du skal bruge tid på at stable brænde.

Det kræver blot et enkelt tryk på fjernbetjeningen, iPad'en eller mobilen. Nemmere bliver det ikke.
At den er nem at have med at gøre, enkel og hyggelig er nok de væsentligste årsager til, at gaspejsen har vundet stort indpas i de danske hjem.

HAR DU SPØRGSMÅL TIL VALG AF GASPEJS?  

 

Gaspejse i kvalitet

Hos Greve Pejsecenter har vi i mange år forhandlet og rådgivet omkring gaspejse fra de førende producenter: Dru, Global, Rais og Lotus.

Det er vigtigt for os i Greve Pejsecenter, at vi altid har produkter, der matcher kundernes ønsker, og med valget af de førende producenter, er vi dækket godt ind.

Vi kan derfor både levere til virksomheden, der ønsker store og eksklusivt individuelle pejse. Men vi har størst erfaring med salg af gaspejse til private husstande, der ønsker ekstra hygge i hjemmet og samtidig gerne vil spare på varmeregningen.

 

Overvejer du at købe en gaspejs?

Hvis du overvejer at købe en gaspejs, vil vi anbefale dig at komme ned i vores udstilling i Greve, hvor du kan se det store udvalg.  

Du er også velkommen til at ringe til os på 43601347. Du er også velkommen til at skrive til os via kontaktformularen, hvor vi altid bestræber os på at vende tilbage hurtigst muligt.

Herunder kan du nemt klikke dig videre til de forskellige producenter, vi tilbyder gaspejse fra.

 
Top